Skip to main content
Ik ben er voor je!   06 14 65 77 96

JAZEKER! HIER ZIT JE GOED

Waarom kiezen voor Jazeker


Een werkgever zit niet te wachten op een stortvloed aan cv’s. Ik stel daarom enkel kandidaten voor die in de basis goed zouden kunnen passen.

Voor werkzoekenden geldt hetzelfde. Niet elk bedrijf is passend. Daarom neem ik de tijd om uitgebreid te onderzoeken waar talenten het beste ingezet kunnen worden. Jazeker-arbeidsbemiddeling regelt niet alleen een plaatsing, maar kijkt verder dan dat: wat verwacht een werkgever echt van een kandidaat? En omgekeerd, waar is een werkzoekende echt naar op zoek? Wat zijn de drijfveren, waar liggen de krachten en hoe kunnen die elkaar versterken? Ten slotte snap ik als geen ander dat zowel ondernemers als werkzoekenden ook buiten kantooruren zaken geregeld willen hebben. Ook dan ben ik dus gewoon bereikbaar. Neem contact met me op en laat je verrassen!

IK STEL ME GRAAG EVEN VOOR

Een stukje over mij


Jazeker-arbeidsbemiddeling is s’Jack Vermeulen. Een arbeidsbemiddelaar die gestructureerd, nauwkeurig, doelgericht, efficiënt, meedenkend en duidelijk is. Ik streef er altijd naar om de meest ideale match te maken en daarbij aan de wensen van zowel werkgevers als werknemers tegemoet te komen. Of je nou werkgever of werknemer bent, een groot deel van je tijd breng je door op je werk. Ik vind het daarom heel belangrijk dat elke match tussen werknemer en werkgever ertoe leidt dat de capaciteiten van beiden het beste tot hun recht komen. Ik zal je dan ook nooit ‘helpen’ met een match die in mijn ogen niet perfect is. Ik speel open kaart en van mij mag je een eerlijk verhaal verwachten.

JAZEKER

Laten we samenwerken


Jazeker-arbeidsbemiddeling kenmerkt zich door een gestructureerde aanpak en is nauwkeurig, doelgericht, efficiënt, meedenkend en duidelijk.

Chat openen
Vragen?
Hallo, kan ik je helpen?